Політика конфіденційності le-vele.com.ua і політика cookie

Терміни, що використовуються в умовах Політики конфіденційності le-vele.com.ua і політики cookie, визначені в умовах використання ресурсів сайту https://le-vele.com.ua

1. У виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" Користувач дає згоду на обробку його персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових стосунків, надання/отримання і здійснення розрахунків за придбаний Товар.

2. le-vele.com.ua цінує право Користувачів на особисте життя і не розголошування персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються усі співробітники сайту le-vele.com.ua. Вона регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого сайту https://le-vele.com.ua/, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв'язку з конфіденційністю, присилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: admin@le-vele.com.ua

3. le-vele.com.ua гарантує, що будь-яка інформація, у тому числі персональні дані, отримані від Користувача, не будуть надані або іншим способом поширені серед третіх осіб.

4. Надана Користувачем інформація і персональні дані використовуються при обробці Замовлення, для надання Користувачеві доступу до спеціальної інформації і в маркетингових цілях.

5. З відома Користувача le-vele.com.ua може здійснювати розсилки на адресу електронної пошти Користувача, sms і viber розсилки з метою інформування останнього про акції і інші заходи, що проводяться le-vele.com.ua

6. Користувачі також можуть підписатися на розсилки le-vele.com.ua.на офіційній сторінці le-vele.com.ua.у Facebook і на сайті https://le-vele.com.ua/ у футері.

7. При залишенні коментарів і відгуків на Сайті і на офіційних сторінках le-vele.com.ua в соціальних мережах, а також при відправці повідомлень в онлайн-чаті Сайту або Skype- чаті le-vele.com.ua, Користувач несе відповідальність за зміст залишених коментарів, відгуків і повідомлень.

8. le-vele.com.ua залишає за собою право видаляти залишені Користувачем коментарі або відгуки, що містять ненормативну лексику, зневагу, загрози, що пропагують ненависть або дискримінацію людей по расовому, етнічному, мовному, релігійному, соціальному і іншим ознакам.

9. Авторські права на розміщені на Сайті матеріали належать le-vele.com.ua або знаходяться в законному користуванні le-vele.com.ua на підставі укладених ліцензійних угод.

10. Копіювання і використання матеріалів Сайту без письмової згоди le-vele.com.ua заборонене.

11. Усі найменування, торгові марки, символи і слогани, розміщені на Сайті, є зареєстрованими в установленому порядку, є об'єктами авторського права і власністю їх законних власників.

12. Користувач, реєструючись на Сайті, надає свою згоду на обробку персональних даних згідно ст. 6 Закону України "Про захист персональних даних" з наступними умовами:

- згода дається на обробку своїх персональних даних як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням;

- згода дається на обробку наступних персональних даних : прізвище, ім'я; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти; адреси доставки замовлень; дата народження.

Метою обробки персональних даних Користувача є також обробка Замовлень для продажу Товарів і/або проведення маркетингових досліджень

13. В ході обробки персональних даних з персональними даними будуть здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.

14. Користувач дає свою згоду на передачу персональних даних Продавцям і третім особам без попереднього повідомлення Користувача, якщо це пов'язано з обробкою Замовлення Користувача і доставкою Товару.

15. Користувач надає свою згоду на зміну цілей обробки персональних даних Користувача шляхом розміщення відповідного повідомлення на Сайті.

16. Згода на обробку персональних даних Користувача діє увесь час до моменту припинення обробки персональних даних.

17. Як і багато інших компаній, le-vele.com.ua використовує технологію cookies на своєму Сайті. Cookies - це обривки інформації, які Сайт передає на жорсткий диск Користувача для зберігання інформації, пов'язаної з Сайтом. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються; для швидкої ідентифікації Користувача; збереження налаштувань Користувача, його персональних переваг, відстежування стану сесії доступу Користувача і характерних для нього тенденцій. le-vele.com.ua також використовує файли cookie в рекламних цілях, у тому числі щоб управляти оголошеннями на сайтах в мережі інтернет.

18. За допомогою браузеру файли cookie можна за бажанням заблокувати або видалити. Детальнішу інформацію дивитеся в меню браузеру. Зверніть увагу, що блокування усіх файлів cookie негативно вплине на зручність використання багатьох веб-сайтів, зокрема Сайту. le-vele.com.ua рекомендує дозволити використання файлів cookie під час відвідування Сайту.

19. le-vele.com.ua повідомляє, що Сайт використовує Google Analytics, пропоновану Google Inc. Сайт використовує файли cookie, що зберігаються на облаштуванні Користувача, і відправляє дані, які зберігатимуться на серверах Google. Цей процес дозволяє le-vele.com.ua отримати доступ до статистики Сайту і проаналізувати поведінку Користувача. Завдяки цим діям le-vele.com.ua може оптимізувати роботу le-vele.com.ua і пропонувати найвищу якість своїх послуг. le-vele.com.ua не передає особисті дані в Google Inc., і єдиними файлами, якими le-vele.com.ua володіє, являються файли cookie, що стосуються використання Сайту Користувачем. Google Analytics використовується тільки для статистичних і аналітичних цілей.

20. Політика конфіденційності le-vele.com.ua і політика cookie є невід'ємною частиною Публічного договору сайту https://le-vele.com.ua.